Aleyna Tilki'den Demet Akalın'a 'dünya starı' yanıtı: Seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim

Aleyna Tilki, kendisine gönderme yapan Demet Akalın'a, "Size cevap verdiğimde karşılığında seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim. Takipçilerimden özür dilerim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Kulüp' adlı şarkısı FIFA tarafından paylaşılan Demet Akalın, "Oturduğum yerden FIFA'dayım. Neymiş? Önemli olan don değil, şarkıymış" diyerek, Aleyna Tilki'ye gönderme yapmıştı. Tilki de sosyal medya hesabından Akalın'a yanıt vererek, "Gençlere yol açmak yerine, onların hayallerini baltalama isteğinize üzüldüm. Size cevap verdiğimde karşılığında seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim" dedi.

Spor Toto Süper Lig 2021-2022 sezonu şampiyonu Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarında, Demet Akalın’ın 'Kulüp' şarkısıyla eğlenen taraftarların görüntüleri FIFA’nın resmi hesabı üzerinden paylaşıldı. Bunun üzerine sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Demet Akalın, “Adamlar beni dünya starı yapacak! Aleyna (Tilki) duymasın. Hayal kuruyor ama ben oturduğum yerden FIFA’dayım. Neymiş? Önemli olan don değil şarkıymış” ifadelerini kullandı.

'BENİ DESTEKLEMEYENLERE ARTIK SEVGİM YOK'

Aleyna Tilki de Twitter hesabından Akalın'a göndermede bulunarak, "Dünya starlığını şampiyonlukta şarkı çalması zannedenler Spotify GLOBAL’in sayfasından ilk İngilizce röportajımı izleyebilirler. Bunu yapan ilk Türk olduğum için çok mutluyum, beni destekleyenlere teşekkür ederim. Desteklemeyenlere de saygım sonsuz ama artık sevgim yok" yazdı. 

Akalın ise Tilki'ye yanıt vererek, “Tek rakibin Mustafa Topaloğlu uzay starlığı. Sakin ol şampiyon FIFA’ya söyleriz seni de paylaşır” dedi. Demet Akalın’ın cevabı üzerine Tilki, “Şu anki kazancımla lüks bir hayat yaşamaktansa, yıllardır yalnız başıma yurt dışında çalışıyorum. Gençlere yol açmak yerine, onların hayallerini baltalama isteğinize üzüldüm. Size cevap verdiğimde karşılığında seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim. Takipçilerimden özür dilerim” ifadelerini kullandı.