Ali Koç, Aziz Yıldırım'a 'tamam' dedi: Canlı yayına çıkıyorlar

Fenerbahçe seçime giderken, başkan Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın canlı yayın teklifini kabul etti. İki aday bu akşam televizyonda karşı karşıya gelecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe başkan adayları arasında sabah saatlerinde başlayan tartışmalar ulusal bir kanalda canlı yayınla devam edecek. Aziz Yıldırım bu haberi bildirirken şu ifadeleri kullandı: "Sayın Başkan Ali Koç’u aradım. Kendisinin seçeceği bir ulusal kanalda, baş başa, moderatörsüz bir şekilde kendisiyle konuşabileceğimizi ilettim. Kendisinin seçeceği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız."

Fenerbahçe başkan adayları Aziz Yıldırım ve Ali Koç sabah saatlerinde kongrede gergin anlar yaşadı. Aziz Yıldırım, Divan Başkanlığı seçiminin oldu bittiye getirildiğini söyleyerek kongreyi terk etmişti.

CANLI YAYIN 23.00'TE BAŞLAYACAK

Daha sonra basına konuşan Yıldırım, Ali Koç'u eleştirmiş ve bazı suçlamalarda bulunmuştu. Peşinden de kongrede yapmayı planladığı ama yapmadığı konuşma metnini basına servis etmişti.

Ali Koç ise bu gelişmelerin ardından kongreden Aziz Yıldırım'a bu akşam birlikte canlı yayına çıkmayı önermişti. Yağız Sabuncuoğlu'nun sosyal medya hesabından aktardıklarına göre, Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un önce NOW TV'de saat 22.30'da yayına çıkacaktı.

Sabuncuoğlu, daha sonraki paylaşımlarında Habertürk Televizyonu'nun devreye girdiği, Ali Koç tarafının da "NOW TV yerine 'Saat 23.00'te Habertürk'te yayına çıkalım" teklifini Aziz Yıldırım'a ilettiğini ve Habertürk'te karar kılındığını belirtti.

Habertürk sunucusu Mehmet Akif Ersoy da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sn. Aziz Yıldırım ve Sn. Ali Koç saat 23.00’da moderatörlüğünü üstleneceğim yayında Habertürk TV'de konuğumuz olacak" dedi.

 

 

(SPOR SERVİSİ)