Ali Mahir Başarır'dan Doğu Perinçek'e tepki: 'Hadsiz herif'

CHP'li Ali Mahir Başarır, CHP'nin iktidar olmasına asker ve polisin izin vermeyeceğini savunan Doğu Perinçek'e "Ona ne senin gücün ne de ağababalarının gücü yetmez, hadsiz herif" dedi.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in CHP'ye yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ali Mahir Başarır, "İradesini iktidar ve yanlılarına ipotek veren, siyaseten beyin ölümü gerçekleşen ve siyasi bir bunak olan Doğu Perinçek denen utanmaz; partimiz hakkında ipe sapa gelmez cümleler kullanmış. Neymiş? Cumhuriyet Halk Partisi yüzde 90 oy alsa da bazı güçler bizi iktidara getirmezmiş. Ona ne senin gücün ne de ağababalarının gücü yetmez. Sen haddini bileceksin! Partimizin ve ülkemizdeki seçmenlerin adını, iradesini ağzına alırken bir değil, bin kez düşüneceksin! Kandil'in püskülü! Çeneni kes, haddini bil! Hadsiz herif!" ifadelerini kullandı.

Flash TV'de dün canlı yayına katılan Doğu Perinçek, CHP'nin "FETÖ ve PKK ile birlikte olduğunu" iddia etmiş, CHP'nin iktidara gelmesine asker ve polisin izin vermeyeceğini savunmuştu:

"CHP, bu çizgiyle iktidar olamaz. İsterse yüzde 90 oy alsın. Ne iktidar olabilir, ne muktedir olabilir. Şu ABD üslerindeki uçakların tankların Türkiye'yi işgal etmeleri lazım ki CHP iktidar olsun. Yoksa kimse PKK’yı himaye edecek bir iktidarı kabul etmez. Bu yetkili halk da vermez, ordu da vermez, polis de vermez. Bir kuvvet, diyelim insanlar aldanır oy verir, ekonomi kötü gidiyor intihar edeceğim derken oy verir falan ama son tahlilde hiç kimse PKK’nın yandaşı olan bir partiyi getirip Ankara’nın tepesine oturtmaz. Ne ordu razı olur, ne polis razı olur, ne Türk milleti razı olur. CHP aklını başına almalıdır."

(HABER MERKEZİ)