Ali Yerlikaya sunum yaptı, Süleyman Soylu salonu terk etti

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun AK Parti'nin Kızılcahamam toplantısında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sunum yaparken salonu terk ettiği, sunum bitince salona döndüğü öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gazeteci Nuray Babacan, AK Parti'nin Kızılcahamam kampında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında geçenleri yazdı.

"Yerlikaya, Kızılcahamam kampında sunum yapmaya başladığında Süleyman Soylu’nun salondan çıktığı ve sunum bittikten sonra tekrar girdiğini aktaralım" diyen Babacan, "Ayrıca Soylu’nun 27 Mayıs darbesinin yıl dönümünde Yassıada’da yapılan programa davet edilmemesine içerlediği anlatılıyor. Soylu, hem Demokrat Parti’nin eski genel başkanı, hem de eski İçişleri Bakanı olarak davet edilmemesini eleştirmiş. Bu programın Cumhurbaşkanlığı Sarayı tarafından yapıldığını da aktaralım" ifadelerini kullandı.

'MEYDANI BİRKAÇ ANKARA ÇAKALINA BIRAKACAK DEĞİLİZ'

Babacan, Yerlikaya ile MHP lideri Devlet Bahçeli arasındaki görüşmeyle ilgili ise, "Erdoğan'ın talimatıyla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle görüşen Yerlikaya kendisiyle ilgili tereddütleri gidermiş ve çizilen sınırları kabul etmiş görünüyor. Yerlikaya’nın Bahçeli’yle yaptığı görüşmeyi merak edenlere, 'Görüşmenin çok iyi geçtiğini' anlattığı, operasyonları kastederek 'Meydanı birkaç Ankara çakalına bırakacak değiliz' dediği aktarılıyor" dedi.

YAZININ TAMAMI

(HABER MERKEZİ)