Altın Güvercin Beste Yarışması'na ekonomik kriz arası

Kuşadası Belediye Başlanı Ömer Günel, Altın Güvercin Beste Yarışması’na yaşanan ekonomik kriz nedeniyle bu yıl için ara verdiklerini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kuşadası, üçüncü kez Sokak Festivali coşkusunu yaşamaya hazırlanıyor. Belediye ve Kuşadası Altın Güvercin Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı (KUSAV) iş birliğinde ilk kez 2022 yılında düzenlenen festival, bu yıl da 'Lezzet Sokakta', 'Eğlence Sokakta', 'Müzik Sokakta' ve 'Sanat Sokakta' başlıklarında gerçekleşecek.

Gastronomi, kültür, sanat ve eğlenceyi 'sokak' konsepti ile birleştiren festivalin bu yılki teması, Akdeniz mutfağı olacak.

Festivalin geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da sponsor desteği ile gerçekleşeceğinin altını çizen Başkan Ömer Günel, Altın Güvercin Beste Yarışması’na ise yaşanan ekonomik kriz nedeniyle bu yıl için ara verdiklerini belirtti. Günel, “Kentimizle özdeşleşmiş önemli bir organizasyon olan Altın Güvercini Beste Yarışması’nı yarım yamalak yapmaktansa bu yıl için bir ara vermenin uygun olacağını düşündük. Önümüzdeki yıla ilişkin kolları şimdiden sıvadık. Altın Güvercin’i kesintiye uğratmadan kentimiz ile buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.