Amazon'dan James Bond temalı yarışma geliyor

Amazon, James Bond temalı yarışma programı düzenleyecek. James Bond filmlerinin çekildiği noktalarda geçecek olan yarışma, yarışmacıların dayanıklılığı ile zekasını test edecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçen haftalarda MGM Studios’u satın alan Amazon, yaklaşık 1.3 milyon dolar ödüllü bir James Bond yarışması düzenlemeye hazırlanıyor. "Bond-tarzı dünya geneli bir yarış" başlığıyla duyurulan yarışmaya dünya genelinde herkesin katılabileceği duyuruldu.

Kayıp Rıhtım'ın aktardığına göre, Variety, 8 bölümden oluşacak yapımın MGM Prodüksiyon tarafından kameraya alınacağını belirtti. "007 Road To Million" ismi ile ekranlara gelecek yapımın çekimleri önümüzdeki yıl başlayacak ve katılımcılar yaklaşık 1.3 milyon dolarlık ödülün sahibi olmak için yarışacak. James Bond filmlerinin çekildiği noktalarda geçecek olan yarışma, yarışmacıların dayanıklılığı ile zekasını test edecek.

BAŞVURULARIN KABUL SÜRECİ BAŞLADI

Serinin yapımcılığını üstlenen 72 Films, şu anda dünya genelinde başvuruların kabul sürecinin başladığını duyurdu. Şirketin CEO’su David Glover ise seriye dair, "Yarışma aklıma ilk defa üç yıl kadar önce geldi. Dan Grabiner ve U.K. Originals ekibi ise bu fikri bir adım daha öteye taşıdılar. Michael Wilson ve Barbara Broccoli ile birlikte James Bond adı altında çalışmak benim için büyük bir ayrıcalık" dedi.

Yarışmanın izleyicilerin karşısına ne zaman çıkacağı henüz belli değil.