Amedspor bir yıldızı daha kadrosuna katıyor

Bu sezon Süper Lig'e çıkma hedefiyle kadrosunu kuran Amedspor, daha önce Galatasaray ve Trabzonspor'da forma giyen Badou Ndiaye ile anlaşmaya vardı.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bu sezon tarihinde ilk kez çıktığı 1. Lig'de mücadele edececek olan Amedspor, Adama Traoré ve Britt Assombalonga'nın ardından Süper Lig'in bir eski yıldızını daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan antrenörlerden Ersun Yanal ile lige hazırlanan Güney Doğu ekibi, Süper Lig hedefi doğrultusunda güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Tigris Haber'e göre Amedspor, Pendikspor'dan ayrılan merkez orta saha oyuncusu Badou Ndiaye ile anlaşmaya vardı. Haberde, son olarak Gaziantep FK forması giyen Nicolas N'Koulou ile görüşmelerin devam ettiği bildirildi.

33 yaşındaki Badou Ndiaye, daha önce Galatasaray ve Trabzonspor gibi önemli kulüplerde forma giydi. Senegalli oyuncu, uzun yıllar boyunca Galatasaray'ın en pahalı transfer satışı olarak kayıtlarda yer aldı. Galatasaray, Ndiaye’nin Stoke City transferinden 16 milyon € kasasına koymuştu.

(ALINTI)