Ameliyat olan Zorluoğlu Trabzon'da karşılandı: 50 bin bakımı yaptırdık

Bel fıtığı ameliyatı geçiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu kente döndü. Zorluoğlu durumu hakkında "50 bin bakımı yaptırdık. Zımba gibiyim" şeklinde esprili bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, geçirdiği bel fıtığı operasyonun ardından bugün öğle saatlerinde şehre döndü.

Başkan Zorluoğlu'nu, Trabzon Havalimanı'nda havalimanında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü, Başkan Vekili Atilla Ataman, TİSKİ Genel Müdür Vekili Muhammet Mazlum, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Erhan Nadir, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları karşıladı.

Karşılama karşısında şaşıran Zorluoğlu, durumunu sorunlara “zımba gibiyim” cevabı verdi. Kendisine yapılan karşılamadan haberi olmadığını dile getiren Zorluoğlu, "Biraz gecikmeli, 50 bin bakımı yaptırdık İstanbul'da. Bel fıtığı ameliyatı olduk. Çok şükür gayet başarılı bir ameliyat oldu. 10 gün de dinlendik. Şimdi Trabzon'da, şehrimizde sizlerin, vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Gerçekten çok duygusal anlar da yaşadık. Güzel arkadaşlarımızı, dostlarımızı burada bizi karşılarken görmekten çok büyük bir memnuniyet duyduk, duygulandık, gözlerimiz yaşardı" dedi. (HABER MERKEZİ)