113. saatte enkazdan çıktı, Arda Güler'e seslendi

113 saat enkaz altında kaldıktan sonra kurtarılan Mesut, ambulanstan Fenerbahçeli Arda Güler'e "Fenerbahçe'yi kurtarmaya devam et" çağrısı yaptı. Arda cevap verdi: Pes etmedin, bize umut oldun...

Abone ol

DUVAR - Adıyaman'da depremin 113. saatinde enkazdan çıkarılan Mesut isimli çocuk, Fenerbahçeli futbolcu Arda Güler'e seslendi. 

Sağlık ekipleri ambulansla hastaneye götürülen Arda Güler hayranı Mesut'a “Şu anda Arda Güler bizi izliyor. Arda Güler'e ne demek istersin?” diye sordu.

'FENERBAHÇE’Yİ KURTARMAYA DEVAM ET'

Mesut “Arda Güler ağabey seni çok seviyorum Fenerbahçe'yi kurtarmaya devam et. Ağabey hocaya bir de söyleyin seni de oynatsın. Seni oynatmıyor” cevabını verdi. Sağlık ekipleri de “Arda Güler 113. saatten enkaz altından sana mesaj var. Al bu çağrımızı, Mesut seni bekliyor” diye seslendi.

ARDA: PES ETMEDİN BİZE UMUT OLDUN

Videonun sosyal medyada yayılmasından kısa süre sonra genç futbolcu Arda Güler’den depremzede Mesut’a cevap geldi. Twitter'dan video paylaşan Arda Güler “Güzel kardeşim sen pes etmedin, sen başardın, mücadelenle bize umut oldun. Seni çok seviyoruz. Kendine çok dikkat et. İnşallah yüz yüze görüşmek dileğiyle” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)