12 yaşındaki çocuğu öldüren şüphelinin savunması: Küfürlü konuştu

Tokat'ta 12 yaşındaki Dursun Efe Andıç'ı öldürmek suçlamasıyla tutuklanan 21 yaşındaki Umut G. "Küfürlü konuştuğu için tartıştık" dedi.

Abone ol

DUVAR- Tokat'ın Turhal ilçesinde Dursun Efe Andıç'ı (12) öldürdüğü suçlamasıyla tukuklanan Umut G. (21) ifadesinde, "Küfürlü konuştuğu için uyardım. Bana da küfür edince tartıştık. Böyle olmasını istemezdim" dedi.

Turhal'da yaşayan 6. sınıf öğrencisi Dursun Efe Andıç, 23 Ekim'de okuldan geldikten sonra bisikletiyle birlikte dışarı çıktı. Turhal Devlet Hastanesi'nde işçi olarak çalışan ve eşinden boşanan Aslıhan Güneş, akşam eve döndüğünde oğluna ulaşamayınca polise başvurdu. Çalışmalar kapsamında dün Dursun Efe Andıç’ın bisikleti bulundu.

Dursun Efe Andıç'ın, Umut G. ile birlikte olduğunu tespit eden ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı. Umut G. sorgusunda, cinayeti itiraf ederek çocuğun çesedinin bisikletten yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bulunan Arapbağları mevkisinde olduğunu söyledi. Polis ekipleri, Andıç’ın cansız bedenini tarif edilen yerde bulundu. Yapılan ilk incelemede Dursun Efe Andıç'ın dört bıçak darbesiyle öldürüldüğü tespit edildi. 

Umut G.'nin ifadesinde, "Cips ve kola aldık. Bisikletle gezmeye çıktık. Küfürlü konuştuğu için uyardım. Bana da küfredince tartıştık. Böyle olmasını istemezdim. Çok pişmanım” dediği öğrenildi. (HABER MERKEZİ)