14 yıllık başkan: Vekil de olurum, Erdoğan'ın kapısında temizlikçi de

14 yıldır Bilecik Belediye Başkanı olan AK Partili Selim Yağcı, encümen toplantısında önce kendisini eleştirenlere, “Milletin emrindeysek şamar oğlanı da değiliz” diye çıkıştı. Ardından artık başka görevlere talip olduğunu belirterek, "Siyasetin diğer noktaları ve milletvekilliği tabii ki düşünülür. Ama olmazsa da küsmeyiz. Erdoğan 'Gel Selim benim kapımda temizlikçi ol' derse, temizlikçilik yaparım" dedi.

Abone ol

DUVAR - Bilecik'in üç dönemdir belediye başkanlığını yapan Selim Yağcı, AK Parti'den daha üst görevlere talip oldu. Yağcı önce artık siyasetin diğer alanları veya milletvekili adaylığını düşüneceğini söyledi, sonra da, "Partim yeniden belediye başkanı olarak aday olmamı isterse, seve seve görev alırım, aday gösterilmezsem küsmem. Recep Tayyip Erdoğan ‘Gel sen benim kapımda temizlikçi ol’ derse de, gider temizlikçilik yaparım. Ben takım oyuncusuyum liderim neyi emrederse onu yapmaya hazırım" dedi.

Sözü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, 2004 yılından bu yana Bilecik'te belediye başkanı seçilen Yağcı, Bilecik Belediyesi Encümen toplantısında konuştu. Yağcı, kendisini eleştirenlere, “Milletin emrindeysek şamar oğlanı da değiliz” sözleriyle çıkıştı.

Önümüzdeki süreçte milletvekili adaylığını da düşünebileceğini anlatan Yağcı, “Ben üç dönemdir belediye başkanlığı yapıyorum. Bunun benim adıma, şehrim adına yeterli olduğunu düşünüyorum''diyerek, başka görevlere talip olduğunu söyledi.