1,5 milyon TL'nin altındalar: Otomatik en ucuz on B sınıfı hatchback

Toplam satışlarda yüzde 30 pay alan B sınıfı araçlar, şehir içi kullanımda pratiklik ve yakıt tüketimleriyle öne çıkıyor. Fiyatları nispeten düşük olan bu sınıftaki en ucuz ilk on şöyle sıralanıyor.

DUVAR - Küçük boyutlarıyla genellikle şehir içi kullanım için tasarlanmış olan B sınıfı otomobiller, pratik ve yakıt verimliliği yüksek araçlar olarak bilinir. Özellikle Avrupa'da oldukça popüler olan bu sınıf, 3,5 ila 4,1 metre arasındaki uzunluğuyla park kolaylığı sağlar. Çoğunlukla hatchback gövde tipiyle üretilen B sınıfında son dönemde elektrikli ve hibrit versiyonlar yaygınlaşıyor. Düşük bakım maliyetleri ve çevik yapıları ile gençler ve küçük ailelerin tercihi oluyor. Hatchback’ler ülkemizde yılın ilk dokuz ayında 207 bin adede yaklaşan satışla pazardan yüzde 30,7 pay aldı. Hepsi 1 ila 1,5 milyon TL arasında değişen fiyatlarla satılan, otomatik vitesli en ucuz on model ise şöyle:

Haberin Devamı
IKBY'de 'tarihi' gün: Seçimden ilk sonuçlar 1,5 milyon TL'nin altındalar: Otomatik en ucuz on B sınıfı hatchback Bahçeli’nin eli Erdoğan için uzanmış! 150.000 – 600.000 TL arasında alınabilecek masrafsız otomobiller Ata Demirer'in koltuk 'kavga'sı: Meraklı değilim ama kriz çıkarttım Uzmanlar uyarıyor: Banka hesaplarını boşaltan 5 uygulama