2. Abdülhamit'in torunu 'yolun yolumuzdur şehzade' sloganlarıyla karşılandı

2. Abdülhamit'in torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, çakarlı araçla geldiği Sultanahmet'te fesli bir grup tarafından pankart ve sloganlarla karşılandı. “Yolun yolumuzdur şehzadem” sloganları atan grup daha sonra Ayasofya'ya yürüdü. 

DUVAR - Osmanlı padişahlarından 2. Abdülhamit'in 4. kuşaktan torunu olan Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, Sultanahmet'te kendisini 'şehzade' ilan Devlet-i Aliyye Ocakları üyeleri tarafından törenle karşılandı.

Vefatının 103. yıldönümü için Sultanahmet'teki 2. Abdülhamit’in türbesi önünde toplanan ve başlarında fes bulunduğu görülen Devlet-i Aliyye Ocakları üyeleri, başkanları Kayıhan Osmanoğlu’nu mehter takımıyla karşıladı. 10 Şubat'ta çekildiği öğrenilen görüntülerde çakarlı araçtan indiği görülen Osmanoğlu için “Yolun yolumuzdur şehzadem” sloganları atıldı. 

Sultanahmet Meydanı'nda toplanan grup daha sonra Osmanoğlu'nun öncülüğünde Ayasofya'ya yürüdü. (HABER MERKEZİ)

Meclis’te 6 ayın en yoğun mesaisi: Bu acele ne? TTB'de yeni dönemin yol haritası: Başkan Alpay Azap anlattı Sinan Ateş davasında ilk gün: Duruşmada neler yaşandı? Sinan Ateş'in Mekke'de hurma ikram ettiği görüntüler ortaya çıktı Şişli Belediye Başkanı Emrah Şahan: İstanbul'un Kuştepe'ye borcu var Tarihi görüşmeye dakikalar kala CHP önünden canlı yayın