2019’un 'Başka bir siyaset mümkün' diyen kadınları

2019’da beyaz kıyafetli bir kadın Sudan’ın kaderinin değişmesine öncülük etti. Alaa Salah isimli bu beyaz kıyafetli kadın, Ahfad Üniversitesi öğrencisi. Beyaz kıyafeti seçmesinin nedenini şöyle açıklamıştı: Sadelik, barış ve güzelliği temsil ediyor. Bu kıyafeti şimdi tercih etmemizin nedeni bizi geçmişle bağlaması.

El Beşire yargı kapısını açan Sudan’ın Beyazlı Kadını

DUVAR - 2019’da beyaz kıyafetli bir kadın Sudan’ın kaderinin değişmesine öncülük etti. Alaa Salah isimli bu beyaz kıyafetli kadın, Ahfad Üniversitesi öğrencisi. Beyaz kıyafeti seçmesinin nedenini şöyle açıklamıştı: Sadelik, barış ve güzelliği temsil ediyor. Bu kıyafeti şimdi tercih etmemizin nedeni bizi geçmişle bağlaması.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten dolar ve altın uyarısı: Cuma gününe hazır olun Demiral’ın 'bozkurt selamına' tepki: 'Taraftarı, takımı, ülkeyi böldü' Rakamlar belli oldu: Meslek meslek zamlı memur maaşları Bedelli askerlik, engelli aylığı, kıdem tazminatı: Maaşlar değişti Kredi kartınızdan para çeken telefon uygulamaları açıklandı Türkiye'nin galibiyeti dünya basınında: 'Hollanda mı, neden olmasın?'