2019'un kadınlar için en unutulmaz anları

ABD Kadın Milli Takımı Kaptanı Megan Rapinoe’nin şampiyonluk konuşması, iklim aktivisti Greta Thunberg’in milyonları sokağa döken çağrısı, oyuncu Angelica Ross’un Başkanlık Forumu’nda bir oturuma ev sahipliği yapan ilk trans birey olması, ilk kez tamamı kadınlardan oluşan bir ekibin uzayda 7 saat 17 dakika süren yürüyüşü… İşte 2019’un kadınlar için en unutulmaz anları.

DUVAR - ABD Kadın Milli Takımı Kaptanı Megan Rapinoe’nin şampiyonluk konuşması, iklim aktivisti Greta Thunberg’in milyonları sokağa döken çağrısı, oyuncu Angelica Ross’un Başkanlık Forumu’nda bir oturuma ev sahipliği yapan ilk trans birey olması, ilk kez tamamı kadınlardan oluşan bir ekibin uzayda 7 saat 17 dakika süren yürüyüşü… İşte 2019’un kadınlar için en unutulmaz anları.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten gram altın uyarısı: Çok pişman olursunuz... En güvenilir arabalar seçildi: Japon markaları zirvede Özgür Erdursun açıkladı: Emekli aylıklarında ciddi düşüşler yaşanacak İngiliz devinden dolar/TL tahmini: Yıl sonunda ne kadar olacak? Arda Güler'e 10 milyon liralık araba hediye edildi Piyasalar ikna olmadı, dolar kuru yükselişe geçti