2021 Grammy Ödülleri'nin sahipleri belli oldu: İlk kez bir rapçi kadın ödül aldı

Bu yıl 63'üncüsü düzenlenen müzik dünyasının en prestijli ödülü Grammy'de, Amerikalı rap'çi, şarkıcı ve söz yazarı Megan Thee Stallion "En İyi Yeni Sanatçı" ödülünü alırken, aynı zamanda "En iyi Rap Şarkısı" ödülünü kazanan ilk sanatçı kadın oldu. 

DUVAR - Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy Ödülleri, Los Angeles'ta düzenlenen törenle 63'üncü kez sahiplerini buldu. 2021 Grammy Ödülleri'nin kazananları, komedyen Trevor Noah'ın sunduğu törende açıklandı.

Beyoncé ve Taylor Swift en büyük dört ödülü kazanan sanatçı kadınlar olarak tarih yazdı. Swift, Yılın Albümü Ödülü'nü üç kez kazanan ilk şarkıcı kadın olurken, Beyonce, 28'inci Grammy ödülüyle en çok Grammy ödülü alan kadın olarak Grammy tarihine geçti. Beyonce'nin kızı Blue Ivy 9 yaşında Grammy ödülü aldı. Megan Thee Stallion da En İyi Rap Şarkısı ödülünü kazanan ilk kadın oldu.

İşte 2021 Grammy Ödülleri'ni kazananlar...

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler