2023’ün en iyi 5 filmi İstanbul Modern Sinema'da

İstanbul Modern Sinema, 2023’te film eleştirmenleri tarafından en iyiler arasına seçilen filmleri, “TOP 5” başlığıyla 8–13 Haziran tarihleri arasında izleyicilerle buluşturacak. 

DUVAR - İstanbul Modern Sinema’nın Türk Tuborg A.Ş.'nin katkılarıyla hazırladığı “TOP 5” programı, 8 Haziran’da başlıyor. 

 Programda, Cannes’da kazandığı “Büyük Ödül”ün ardından Oscar’da “En İyi Uluslararası Film” ödülüne layık görülen “İlgi Alanı”, Hayao Miyazaki’nin bu yıl Akademi Ödülleri’nde “En İyi Animasyon” seçilen “Çocuk ve Balıkçıl”, usta yönetmen Martin Scorsese’nin son tarihi epik filmi “Dolunay Katilleri”, Film Comment dergisi tarafından 2023’ün en iyi filmi seçilen “Bir Skandalın Peşinde” ve Romanya’nın Oscar adayı “Dünyanın Sonundan Çok da Bir Şey Beklemeyin” filmleri yer alıyor.

TOP 5 programı şöyle...

Haberin Devamı
Bu otomobilin fiyatı 1 milyon TL'nin altına düştü Akaryakıt fiyatları güncellendi: 23 Temmuz benzin, mazot fiyatları Son anket belli oldu: CHP'nin oyları arttı, birinci parti değişiyor Mevduat faizlerinde son durum belli oldu: 250 bin TL'nin getirisi uçtu İBAN'a para yollarken iki kere dikkat Banka banka son durum: Emekli maaşı promosyonlarında zirve