26'ncı İstanbul Tiyatro Festivali'nde haftanın oyunları

26'ncı İstanbul Tiyatro Festivali ikinci haftasında dans tiyatrosu Dido, Ben Duke imzalı Juliet ve Romeo ve Fransız sirk topluluğu Les Colporteurs’un gösterisi Toyo !’yu izleyiciyle buluşturacak.

DUVAR - İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 26'ncı İstanbul Tiyatro Festivali, kasım ayının ilk haftasında yerli ve uluslararası yapımları ağırlamayı sürdürüyor. 1 Kasım’da Zorlu PSM’de "Duvar" oyununun ikinci temsiline ev sahipliği yapacak festival, 2 Kasım’da Alan Kadıköy’de sahnelenecek "Dido"; 3 ve 4 Kasım’da iki gece üst üste Maximum UNIQ Hall’da sahnelenecek "Juliet ve Romeo" ve 5 Kasım’da Alan Kadıköy’de gerçekleştirilecek çocuk oyunu "TOYO!"yu ağırlayacak.

Haberin Devamı
Türkiye'nin diri fay haritası güncellendi: En riskli bölgeler Benzin ve motorinde tabela değişti: 3 Ağustos akaryakıt fiyatları Oranlar değişti: İşte 1 milyon TL’nin getirisi 6 ilçede 30 bin lirayı aştı: İstanbul'da kiralar uçtu Konut kredisinde son durum: 2 milyon TL'nin geri ödemesi ne kadar? Meteoroloji'den sıcaklık uyarısı: Mevsim normallerinin üzerinde