2YKFF RETRO-SPEKTİF‘24, 6-7 Temmuz'da ilk kez Ankara'da

Uluslararası 2 Yaka Kısa Film Festivali kapsamında düzenlenen 2YKFF RETRO-SPEKTİF‘24 programı, 6-7 Temmuz'da Kült Kavaklıdere'de düzenlenecek.

Abone ol

DUVAR - Sinema ile görsel-işitsel sanatlar alanında farklı kültürlere ve çeşitliliğe odaklanan, her yıl dünyanın farklı bir şehrinden bir film inisiyatifi ile iş birliği yaparak özgün kısa film seçkileri sunan ve alternatif mekanlarda etkinlikler düzenleyen Uluslararası 2 Yaka Kısa Film Festivali’nin (2YKFF) 2YKFF RETRO-SPEKTİF‘24 programı, ilk defa Ankara seyircisiyle buluşacak. 

EV.ankara işbirliğiyle kurgulanan özel program 2YKFF RETRO-SPEKTİF ‘24 kapsamında festivalin edisyonlarından seçili filmler 4 yeni seçkide bir araya geliyor. Programda 12 ülkeden animasyon, belgesel, deneysel ve kurmaca türlerinde bol ödüllü 14 kısa film ve 2 atölye çalışması yer alıyor.

2YKFF RETRO-SPEKTİF ‘24, 6-7 Temmuz tarihlerinde Kült Kavaklıdere’de gerçekleşecek. Gösterimler ve atölye çalışmaları EV.ankara ile ücretsiz olarak düzenlenecek. 

Kontenjan sınırına tabi olan gösterimler, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Programa ilişkin güncel bilgiler, festivalin ve EV.ankara’nın sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.