3 dakikada ne oldu: Sağlam girdiği odada yarı çıplak baygın bulundu, hastanede yaşamını yitirdi

Bursa'da yaz döneminde çalışmak için girdiği dayısı M.G.'ye ait plastik ambalaj paketlemesi yapan işyerinde, yerde hareketsiz bulunan Batuhan Eren Kılıç (19), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

DUVAR  -  Bursa'da yaşayan ve bir süre önce ayrılan, Ümmügülsüm- Fırat Kılıç çiftinin 2 çocuğundan büyüğü Batuhan Eren Kılıç'ın en büyük ideali üniversiteyi kazanmaktı. Bu yıl liseyi bitirip üniversite sınavlarına giren Batuhan, yaz dönemini değerlendirmek için dayısı M.G.'ye ait, Otosansit Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren, plastik ambalaj paketleme tesisinde çalışmaya başladı. 10 Ağustos günü saat 22.00 sıralarında, iddiaya göre dayısının, asma kattaki ofisten su getirmesini istediği Batuhan, merdivenden düştü. Dayısı tarafından yerde hareketsiz yatarken bulunup özel hastaneye kaldırılan Kılıç, kurtarılamadı.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler