30. Ankara Uluslararası Film Festivalinde seçici kurullar belirlendi

Ankara Uluslararası Film Festivali'nde kurul belirlendi.

Abone ol

DUVAR - 18-28 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleştirecek Ankara Uluslararası Film Festivali'nde seçici kurullar oluşturuldu. Jüriler oluşturulurken kadın erkek dengesine özen gösterildi.

Ulusal Uzun Film Yarışması Seçici Kurulunda, yönetmen Tolga Karaçelik, senarist ve fotoğraf sanatçısı Ebru Ceylan, oyuncu Tolga Tekin ve Tülin Özen, gazeteci ve yayıncı Cem Erciyes bulunacak.

Ulusal Belgesel Film Yarışması Seçici Kurulunda belgesel yapımcısı ve yönetmen Semra Güzel Korver, gazeteci yazar Kanat Atkaya, fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut yer alacak.

Ulusal Kısa Film Yarışması Seçici Kurulunda yönetmen Seren Yüce, oyuncu Yelda Reynaud ve görüntü yönetmeni Feza Çaldıran görev yapacak.

Yeni film projelerine yer verilen Proje Geliştirme Desteği Seçici Kurulunda ise yapımcı ve yönetmen Sevinç Baloğlu, yapımcı Armağan Lale ve yapımcı Ali Bayraktar yer alacak.

Festivale ulusal ve uluslarası çok sayıda eser başvururken, estivalin son başvuru tarihi 1 Şubat. Katılımcılar başvurularını  adres üzerinden gerçekleştirebilirler. (HABER MERKEZİ)