31'inci İstanbul Caz Festivali, 3 Temmuz'da başlıyor

31. İstanbul Caz Festivali, aralarında Gregory Porter, Arlo Parks, YolanDa Brown, Chris Isaak, Baptiste Trotignon, Modern Art Orchestra gibi isimlerin yer aldığı programıyla dinleyicilerle buluşacak.

Abone ol

DUVAR - İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 31'inci İstanbul Caz Festivali, 3 Temmuz Çarşamba günü Avusturya Konsolosluğu Avusturya Kültür Ofisi Bahçesi’nde Nilüfer Verdi ve Nino Varon'a Yaşam Boyu Başarı Ödülleri’nin sunulacağı Festival Ödül Gecesi ile başlıyor. 18 Temmuz’a kadar devam edecek festival, 40’a yakın konserde usta isimlerden yeni seslere 200’ü aşkın yerli ve yabancı sanatçıyı müzikseverlerle buluşturacak.

16 gün sürecek festivalde izleyiciyle buluşacak isimler arasında Gregory Porter, Chris Isaak, Joshua Redman, YolanDa Brown, Baptiste Trotignon, Arlo Parks ve Modern Art Orchestra yer alıyor.

FESTİVALİN GELENEKSELLEŞEN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Kadıköy’de  +1’li Gece Gezmesi’nde Hollanda’dan Thomas Azier ve Baby’s Berserk’in yanı sıra Türkiye’den Gevende, Korhan Futacı ve daha birçok isim sahneye çıkacak. Caz Vapuru, izleyicisini caz ve swing tınıları eşliğinde Boğaziçi’yle buluşturacak. Ücretsiz Parklarda Caz konserleri ise bu yıl da müziği şehrin dört bir köşesine yayacak.

Festivalin etkinlik yelpazesine bu yıl katılan 'Pera’da Bir Caz Akşamı’nda ise müzikseverler, gecenin durakları Salon İKSV, Minoa Pera ve Pera 77’de Kristjan Randalu Absence Trio, sürpriz bir konuğu ile piyanist Can Çankaya Trio ve Dilek Sert Erdoğan “A Tribute to Aretha Franklin” ile Beyoğlu’nda caz turuna çıkacak.

 31. İstanbul Caz Festivali’nin biletleri passo.com.tr, Passo mobil uygulaması, Passo perakende satış noktaları ile İKSV Passo gişesinden alınabilir.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)