47. İstanbul Müzik Festivali'nde neler var?

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, E.C.A. Presdöküm Sanayii A.Ş. sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Müzik Festivali 11 Haziran’da başlıyor. 30 Haziran’a kadar devam edecek festival, müziğin aydınlanma yolculuğundaki rolünü ve evrendeki ikiliklerden doğan hikayeleri “Var Olmanın Aydınlığı, Var Olmanın Karanlığı” temasını işliyor.

DUVAR - İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, E.C.A. Presdöküm Sanayii A.Ş. sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Müzik Festivali 11 Haziran’da başlıyor. 30 Haziran’a kadar devam edecek festival, müziğin aydınlanma yolculuğundaki rolünü ve evrendeki ikiliklerden doğan hikayeleri “Var Olmanın Aydınlığı, Var Olmanın Karanlığı” temasını işliyor.

Haberin Devamı
Demiral’ın 'bozkurt selamına' tepki: 'Taraftarı, takımı, ülkeyi böldü' İslam Memiş'ten dolar ve altın uyarısı: Cuma gününe hazır olun Makas açıldı: Bankalar ne kadar faiz veriyor? Rakamlar belli oldu: Meslek meslek zamlı memur maaşları Çeyrek finale yükselen futbolcuların kutlamasından kareler Kredi kartınızdan para çeken telefon uygulamaları açıklandı