5 maddede Kılıçdaroğlu'nun seçim stratejisi

Kılıçdaroğlu'nun seçim stratejisini 5 maddede inceleyen El Cezire'de, "Kılıçdaroğlu milliyetçileri, İslamcıları, laikleri ve liberalleri bir ittifakta bir araya getirmeyi başardı" denildi.

DUVAR - Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna günler kala, Katar merkezi El Cezire'nin sitesinde "Kılıçdaroğlu'nun Türkiye ikinci turda Erdoğan'ı yenmek için deneyeceği beş yol" başlıklı bir analiz yayınlandı. "Muhalefet adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs'taki ikinci tur seçimlerinde rakibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yenmek için daha sert bir kampanya yürütüyor" denilen analizde, Kılıçdaroğlu'nun seçim stratejisi 5 maddede incelendi.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?