5 maddede zihinsel detoks: Kötü düşüncelerden arınmak için yapılacaklar

Zihninize doluşan negatif düşüncelerden arınmak için her gün uygulayabileceğiniz basit yöntemler var: Gözlem, bağlantı kurma, teşekkür...

DUVAR - Olumsuz düşüncelere takılıp kalmak sadece ruh sağlığımızı değil, fiziksel sağlığımızı da ciddi şekilde etkileyebiliyor. Sürekli olarak ruh halimizi kötü etkileyen düşüncelerle boğuşmak sinir sistemimize tehlikede olduğumuz mesajının iletilmesine neden oluyor ve bu da sindirim sistemimizin, bağışıklığımızın, uyku düzenimizin ve birçok organımızın çalışma şeklinin olumsuz etkilenmesine neden olarak sağlığımızı bozuyor.

Tıpkı vücudumuzu zararlı kimyasallardan arındırmak için uygulayabileceğimiz detoks programları gibi, zihnimizi temizlemek için de bir tür detoks çalışması yapabiliriz. 

Habertürk'ün aktardığı habere göre, ketojenik diyet üzerine yazdığı kitaplarla da tanınan kadın sağlığı uzmanı Dr. Anna Cabeca, zihinsel olarak arınmayı sağlayacak önerilerini şöyle sıralıyor:

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten 'pazartesi' uyarısı: Nakdiniz varsa... Pazar gününün akaryakıt fiyatları belli oldu: Benzin, motorin, LPG Okan Tüysüz stres biriktiren 4 şehri açıkladı: İstanbul, Dersim... Bakan Işıkhan duyurdu: Memurların toplu sözleşme ikramiyesi belli oldu Spotify'da en çok dinlenen şarkılar: 4 milyarı geçen bir sanatçı var Cumhur İttifakı'nın sigortası Özgür Özel!