'50 milyar' bağışla gündem olmuştu: Yeni Çamoluk Otomotiv'in ortama giriş şekli

"Türkiye Tek Yürek" ortak yayında "50 milyar lira" bağış yaptığı söylenen ancak "50 bin TL" bağış yaptığı ortaya çıkan Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi Hamit Duras, internet kullanıcılarının gündeminde.

DUVAR - Türkiye'deki kanallar Maraş merkezli depremlerde yıkıma uğrayan kentlerdeki depremzedeler yararına kullanılmak üzere bağış toplamak için canlı yayın yaptı. "Türkiye Tek Yürek" ortak yayınında sanat, iş ve spor dünyasının tanınmış isimlerinin de yardımlarıyla bağış topladı.

Yayında bağış toplayan isimlerden ilahiyatçı Mustafa Karataş, "Kapı komşum Hamit Duras, Yeni Çamoluk Otomotiv 50 milyar TL" dedi. Sunucunun "50 bin TL" diyerek düzeltmesine rağmen Karataş "50 milyar TL" diyerek bağış miktarını tekrarladı.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?