54 yaşındaki kadın 6 metrelik pitonun midesinden çıktı

Endonezya'da kauçuk toplamak için ormana giden ve kendisinden haber alınmayan 54 yaşındaki Jahrah'ın cesedi, 6 metrelik bir pitonun midesinde bulundu.

Abone ol

DUVAR - Endonezya'da 6 metrelik bir pitonun karnında ceset bulunduğu açıklandı. 54 yaşındaki Jahrah'ın, cuma günü kauçuk toplamak için ormana gittiği ve kendisinden haber alınamadığı belirtildi. Daily Mail'in haberine göre, Sumatra adasında yer alan Jambi eyaletindeki evinin yakınlarındaki ormanlık alanda kaybolan Jahrah için arama çalışmaları başlatıldı. 

Arama çalışmalarının ikinci gününde, ağaçların arasında midesi şişmiş halde olan 6 metrelik bir piton tespit edildi. 6 metre uzunluğundaki yılanın karnı kesilince içinde Jahrah'ın cesedi bulundu. Yerel sakinlerden Anto, "Jahrah, cuma günü ağaçlardan kauçuk toplamak için ailesiyle vedalaştıktan sonra eve gelmedi. Ailesi daha sonra yerel yetkililere kayıp olduğunu bildirdi ve arama çalışmaları başlatıldı. Yapılan çalışmaların ardından aradığımız kadının yılanın midesinde olduğu ortaya çıktı" dedi. (DIŞ HABERLER)