7-1'lik skor Hakan Keleş'i 'yedi': Konyaspor yolları ayırdı

Fenerbahçe'ye 7-1 yenildikten sonra "Başkanımla konuşup gereği neyse yapacağım" diyen Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş ile ilgili karar verildi.

Abone ol

DUVAR - Süper Lig'de 16'ncı haftanın erteleme karşılaşmasında Konyaspor deplasmanda Fenerbahçe'ye 7-1 mağlup oldu. Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada "Başkanımla konuşacağım ve gereği neyse yapacağım" diyerek istifa sinyali verdi.  Konyaspor Basın Sözcüsü Yunus Derebağ, bugün yaptığı açıklamada Hakan Keleş ile yollarının ayrıldığını açıkladı. 

DHA'nın haberine göre Yunus Derabağ, ''Yönetim olarak Hakan Keleş hocamızla yollarımızı ayırmaya karar verdik. Yeni teknik direktör ile ilgili de çalışmalarımıza başladık'' dedi.  Derebağ, teknik direktörlüğü Aykut Kocaman'ın getirileceği yönünde çıkan haberlerle ilgili de ''Şu an için söylentiden ibaret'' diye cevap verdi.

Yeşil-beyazlı kulüp, teknik direktör İlhan Palut'un ardından ekim ayı sonlarında Hakan Keleş ile 2023-2024 sezon sonuna kadar anlaşmıştı. (SPOR SERVİSİ)