8 AK Partili vekilin 'konuşmama yemini': 5 yıl boyunca söz almadılar

Meclis Genel Kurulu’nda 5 yıl boyunca 8 milletvekilinin hiç söz almadığı ve bunların tamamının da AK Partili olduğu ortaya çıktı.

DUVAR - TBMM’nin 27’nci dönem milletvekilleri beş yıllık görev süresini tamamladı ve 14 Mayıs seçimlerinde yeni milletvekilleri belirlenecek. TBMM Genel Kurulu’nda 5 yıl boyunca 8 milletvekilinin hiç söz almadığı ve bunların tamamının da AK Partili olduğu ortaya çıktı. AK Partili 11 milletvekili ise seçildiklerinde ant içmek için geldikleri kürsüyü, daha sonra sadece birer kez kullandılar. İYİ Parti'de bir milletvekili, MHP'de ise iki milletvekili de yemin dışında sadece bir kez kürsüye çıkıp Genel Kurul’a hitap etti.

Haberin Devamı
SONAR'dan son anket: CHP'den AK Parti'ye büyük fark FourFourTwo en heyecan verici 50 genci sıraladı: Arda Güler ilk 3'te Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? Antalyalı ailenin kabus gibi İstanbul tatili: Şu an parasız kaldık Akaryakıt fiyatları güncellendi: 13 Ağustos benzin, mazot fiyatları Uzmanlar anlattı: Suriye'deki deprem Türkiye'deki fayları tetikler mi?