9 günlük bayram tatilinde gidilebilecek 7 rota önerisi

Seyahat platformu Obilet, Ramazan Bayramı tatili için destinasyon arayışında olanlara yönelik avantajlı 7 rota önerisini paylaştı.

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Ankara'da katıldığı iftar programında, kamu çalışanlarına rahatça değerlendirebilecekleri bir vakit vermek amacıyla Ramazan Bayramı tatili süresini 9 güne çıkarttıklarını duyurdu.

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasının ardından ise yurt içi ve yurt dışı tatil destinasyonları araştırılmaya başlandı.

Seyahat platformu Obilet ise Kaz Dağları'ndan Antalya'ya, yurt dışı gezilerinin gözde şehirleri Belgrad'dan Roma'ya kadar pek çok alternatifin bu bayram tatilinde tatilseverleri beklediğini belirterek, bayram tatiline yönelik rota önerilerini paylaştı.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?