9 yaşındaki çocuğa aylarca işkence etmişler: Anne ve erkek arkadaşı suçlu bulundu

İngiltere'de Carla Scott ile Dirk Howell, Carla Scott'ın 9 yaşındaki oğlu Alfie Steele'i öldürmekten suçlu bulundu. Alfie'nin cesedinde morluklar ve oksijensiz kaldığına dair izler olduğu belirtildi.

Abone ol

DUVAR - İngiltere'de bir kadın ve erkek arkadaşı, 9 yaşındaki çocuğu öldürmekten suçlu bulundu. Carla Scott ile Dirk Howell'ın, Carla Scott'ın 9 yaşındaki oğlu Alfie Steele'e aylarca işkence ettiği belirtildi. Scott 'taksirle öldürme', Howell ise cinayetten suçlu bulundu. 

Coventry Crown Mahkemesi'nde görülen duruşmada, 9 yaşındaki Alfie'nin cesedinde morluklar ve oksijensiz kaldığına dair izler olduğu belirtildi. Sky News'un aktardığına göre 18 Şubat 2021'de Scott, Alfie'nin banyoda uyuyakaldığını ve nefes almadığını bildirmek için polisi aradı. Çağrıdan 6 dakika sonra polis eve ulaştığında, Alfie'nin cansız bedeni bulundu. Howell ise olaydan kısa bir süre sonra bir tren istasyonunda yakalandı. 

KOMŞULAR POLİSİ ARAMIŞ

Scott ve Howell'ın, 9 yaşındaki Alfie'yi defalarca 'soğuk duşa soktuğu' belirtildi. Alfie'nin ölümünden 1 yıl önce de komşuların polisi aradığı ve 'evden tuhaf sesler geldiğini' söylediği aktarıldı. Sky News'a göre Daniel Grindrod isimli komşu 4 Nisan 2020'de polisi arayarak, "Yan komşudan gerçekten endişe verici sesler geliyor. Tehlikedeki bir çocuğun sesini duydum" dedi.

'ÖLÜMÜNE YOL AÇAN ONLARIN EYLEMLERİYDİ'

Otopsi raporunu hazırlayan uzmanlar, Alfie'nin birçok kez darp edildiğini belirledi. Savcı Michelle Heeley, Alfie'nin 'darp edildikten ve kasıtlı olarak soğuk banyoya sokulduktan sonra öldüğünü' ve 'hiçbir çocuğun yaşamaması gereken bir hayata katlanmak zorunda bırakıldığını' söyledi. Heeley, "Alfie'nin ölümüne yol açan onların eylemleriydi" dedi. (DIŞ HABERLER)