9 yıldır bekleniyordu: 'Borderlands' filminden son fragman

Tüm zamanların en çok oynanan video oyunundan beyaz perdeye uyarlanan "Borderlands", dünyayla aynı anda 9 Ağustos’ta Türkiye’de vizyona girecek.

Abone ol

DUVAR - Eli Roth’un yönetmen koltuğunda oturduğu, Pandora gezegeninin ilk kez beyaz perdeye aktarıldığı "Borderlands", 9 Ağustos'ta A90 Pictures dağıtımıyla sinemada izleyiciyle buluşacak.

‘Uncharted’, ‘Spider-man’ serisi, ‘Iron Man’ ve ‘Venom'un yapımcısı Avi Arad ve Erik Feig'in sinematik haklarını satın aldığı filmin oyuncu kadrosunda Cate Blanchett, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis, Jack Black, Haley Bennett, Ariana Greenblatt yer alıyor.

Filmde, gizemli bir geçmişe sahip kanun kaçağı Lilith, hayal bile edilemeyecek bir gücün anahtarını elinde tutan kayıp bir kızı kurtarma görevi için kendi gezegeni Pandora’ya geri dönüyor. Bu görev için birbirleriyle uyumsuz bir ekiple iş birliği yapmak zorunda kalan Lilith, bu ekiple birlikte kayıp kızı bulmak ve korumak için uzaylı canavarlar ve tehlikeli haydutlarla savaşmak zorunda kalıyor. ‘Borderlands’ birbirinden farklı yeteneklere sahip bu ekibin aksiyon dolu macerasını konu alıyor.

İlk kez 2015 yılında "Borderlands"in film uyarlaması üzerinde çalışıldığı açıklanmıştı. 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)