94. Oscar adayları 8 Şubat'ta açıklanacak

94. Oscar Ödülleri adaylıklarını Tracee Ellis Ross ve Leslie Jordan açıklayacak.

Abone ol

DUVAR - Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, 27 Mart'ta düzenlenmesi planlanan 94. Oscar Ödül Töreni'nin adaylarını 8 Şubat'ta düzenlenecek canlı yayın ile açıklanacak. Akademi'nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre, toplam 23 kategorideki adaylıkların açıklanacağı yayın oyuncu Tracee Ellis Ross ve Leslie Jordan tarafından sunulacak.

Ross ve Jordan, Oscar’ın internet sitesinde ve Film Akademisi’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanacak olan canlı yayında En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, En İyi Uyarlama Senaryo, En İyi Özgün Senaryo, En İyi Animasyon, En İyi Belgesel, Yabancı Dilde En İyi Film, En İyi Sinematografi, En İyi Kostüm Tasarımı, En İyi Film Kurgusu, En İyi Makyaj ve Saç Tasarımı, En İyi Özgün Müzik, En İyi Özgün Şarkı, En İyi Prodüksiyon Tasarımı, En İyi Ses Kurgusu, En İyi Görsel Efekt, En İyi Kısa Animasyon, En İyi Kısa Belgesel ve En İyi Kısa Film dahil olmak üzere toplam 23 kategorideki adayları açıklayacak.

94. Oscar Ödülleri'nin 27 Mart Pazar günü Los Angeles’taki Hollywood & Highland’daki Dolby Theatre’da gerçekleşmesi planlanıyor.