ABD seçimleri: Trump ve Biden hangi politikaları savunuyor?

Başkanlık seçimlerine hazırlanan ABD'de, Cumhuriyetçi aday Donald Trump ile Demokrat aday Joe Biden, dış politikadan korona virüsüne uzanan hemen her konuda zıt fikirleri savunuyor. Peki, adaylar hangi konuda nasıl bir politika vaat ediyor?

DUVAR - ABD'de başkanlık seçimlerinde son düzlüğe girildi; oylamaya bir haftadan kısa bir süre kaldı. Peki ikinci defa seçilmek isteyen Başkan Donald Trump ile bu kez Beyaz Saray'da bir numaralı koltuğa oturmak isteyen eski başkan yardımcısı Joe Biden hangi konuda ne vaat ediyor? Zıt kutuplarda olan iki aday, dış politika, göç, korona virüsü salgını ve iklim değişikliği gibi meselelerde ne düşünüyor, ne planlıyor?

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak? Kıdem ve ihbar tazminatında Temmuz tarifesi: 1 ayda 67 bin TL'lik fark