ABD ve Avustralya 'pişirme'yi Sibel Hoca'dan öğreniyor

Gıda bilimi üzerine ders veren Doç. Dr. Sibel Özilgen'in Cooking as a Chemical Reaction (Kimyasal bir tepkime olarak pişirme) adlı kitabı Avustralya ve ABD'deki eğitim kurumlarında hem ders kitabı hem kaynak kitap olarak okutuluyor.

DUVAR - Gıda bilimi üzerine ders veren Doç. Dr. Sibel Özilgen'in Cooking as a Chemical Reaction (Kimyasal bir tepkime olarak pişirme) adlı kitabı Avustralya ve ABD'deki eğitim kurumlarında hem ders kitabı hem kaynak kitap olarak okutuluyor.

Haberin Devamı
MasterChef Onur ne kadar ödül kazandı: Canlı yayında açıklanmamıştı En çok kazanan YouTuber'lar belli oldu: Birinci sırada kim var? İslam Memiş'ten '24 saat' uyarısı: Cebinde altın ve döviz olanlar... Los Angeles’ta evi yanan Gülistan: Cehennemi yaşadım, hükümet seyretti Meteoroloji'den kuvvetli sağanak ve kar uyarısı: Sıcaklıklar düşüyor Yarış kızıştı: Faizsiz limit 55 bin TL'ye yükseldi