ABD'de 'Gazze' eylemleri: Golden Gate Köprüsü trafiğe kapatıldı

ABD'nin iki eyaletinde, İsrail'in saldırıları altındaki Gazze'ye destek gösterileri düzenlendi. Eylemciler, San Francisco'daki Golden Gate Köprüsü ile Şikago'daki havalimanı yolunu trafiğe kapattı.

DUVAR - İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik abluka ve saldırıları sürerken ABD'nin Kaliforniya ve Illinois eyaletlerinde Gazze'ye destek eylemleri vardı. Kaliforniya eyaletinin Los Angeles kentinde Filistin'e destek için yürüyenler sokaklarda ve alışveriş merkezlerinde eylem yaparken, San Francisco'daki Golden Gate Köprüsü'nde de Gazze'ye destek eylemi yapıldı. Illinois eyaletinin Chicago kentinde de benzer bir gösteri düzenleyen yüzlerce kişi, Gazze'de yaşananlara dikkat çekmek amacıyla sabah saatlerinde havalimanına giden yolu kapattı.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?