ABD'de gişenin lideri hafta sonu da değişmedi

Geçen hafta zirveye yerleşen korku filmi 'Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece' bu hafta bilet satışlarında yüzde 76 oranında düşüş yaşamasına rağmen gişenin zirvesindeki yerini korudu.

10. Freelance (Tetikçi)
1.2 milyon dolar

Özel kuvvetler askeri olan Mason, ordudan emekli olmuştur fakat sivil hayatın rutinini çok sıkıcı bulmaktadır. Tam bu dönemde bir Güney Amerika ülkesinin devlet başkanıyla röportaj yapmaya gidecek ünlü gazeteci Claire’in güvenliğini sağlaması teklif edilir. Fakat ikili röportaj için oradayken ülkede bir ayaklanma çıkar. Bir eski asker, bir gazeteci ve acımasız bir ülke lideri, hayatta kalmak ve bu karmaşayı sonlandırmak için güçlerini birleştirip zoraki bir ekip olurlar.

Haberin Devamı
Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak? Kıdem ve ihbar tazminatında Temmuz tarifesi: 1 ayda 67 bin TL'lik fark Motosiklet sayısının en fazla olduğu 4 il