ABD'li banka devinden 4 Türk bankası için tahmin

Goldman Sachs, 2023 mali yılı sonuçlarını ve en son makro ve bankacılık sektörü trendlerini dahil ettiği değerlendirmelerin ardından Akbank, Garanti, Yapı ve Vakıf için tahminlerini revize etti.

DUVAR - ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs, 4 Türk bankası için hedef fiyatlarını yukarı yönlü revize etti. Yatırım bankası ayrıca Türk bankaları için değerleme, tahmin dönemini 2025'ken 2026'ya ilerlettiklerini belirtti ve "Kapsamımızdaki dört Türk bankası için 2024-26 mali yılları için hisse başına tahminlerimizi, daha yüksek gelir tahminleri (esas olarak faiz dışı gelirdeki iyileşme nedeniyle) ve ortalama olarak daha yüksek kredi büyümesi nedeniyle ortalama yüzde 18 oranında artırıyoruz, bu da ortalama olarak daha yüksek faaliyet gideri beklentileriyle kısmen dengeleniyor" dedi.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?