Abdulkadir Selvi: Fulya'yı yedirmeyiz

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı izlemek için gittiği Suudi Arabistan'da Umre ziyareti yapan Fulya Öztürk'e eleştirilere tepki gösterdi.

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Körfez Turu’nu izleyen gazeteciler arasında olan CNN Türk'ün Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, dün yaptığı paylaşımda Umre ziyareti yaptığını duyurdu. Öztürk, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Allah bana da nasip etti… Sabah namazını da kılarak umremi tamamladım. Sabah ezanıyla bambaşka bir atmosfer vardı… Tavaf, say, saç kesimi hepsini yerine getirdim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hamdolsun. Nasip işi." 

Haberin Devamı
Faiz oranları değişti: 2 milyon TL'nin aylık getirisi belli oldu Benzin ve motorinde tabela değişti: 14 Ağustos akaryakıt fiyatları En çok göç veren iller belli oldu: Deprem ve ekonomi etkisi TOKİ yeni kampanyasını duyurdu: İstanbul, Ankara, Kayseri... Konut kredisinde son durum: 1 milyon TL'nin geri ödemesi değişti Ev sahipleri dikkat: Mahkemeye gitti 420 bin TL tazminat kazandı