Abdülkadir Selvi gündem oldu: Neyse ki gocuğunun cebinde götürdü demediler

Venezuella'ya sağlık yardımı götürdüğü iddia edilen Erkam Yıldırım'ın malzemeleri valizinde taşıdığını yazan Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi sosyal medyada gündem oldu.

Sedat Peker'in uyuşturucu kaçakçılığıyla suçladığı eski başbakanlardan Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın tartışmalara konu olan Venezuella ziyaretiyle ilgili Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'den 'kulis' bilgisi geldi. Selvi, Venezualla'ya yardım malzemesi götürdüğü iddia edilen Erkam Yıldırım'ın yardımının neden gümrük kayıtlarında gözükmediğiyle ilgili soruları köşesinde şöyle yanıtladı: "Erkam Yıldırım’ın yardım maksadıyla götürdüğü test kiti ve maskenin yolcunun yanında taşıyabileceği miktarda olduğu için gümrük kayıtlarında yer almadığı ifade edildi."   

Selvi'nin bu yazısına Twitter'da çok sayıda tepki geldi...

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler