Abdüllatif Şener'in komşusu anlattı: 'Dört el silah sesi duydum'

Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener'in anneannesini vurduğu anlara şahit olan bir komşusu, "4 el silah sesi duydum. Bir kadın (Şener'in eşi Berrin Şener) 'annemi vurdular' diye bağırdı" dedi.

Abone ol

DUVAR - Eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, Ankara'da ikamet ettikleri Ayrancı Mahallesi'ndeki evde anneannesi Leyla Çetiner'i silahla vurdu. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Leyla Çetiner, burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bedirhan Şener ise gözaltına alındı.

Olayla ilgili konuşan Abdüllatif Şener, "Psikolojik sorunları olan oğlum karşısındaki kişinin anneannesini olduğunu bile bilmeden ateş etmiş. Çok üzgünüz. Vahim bir olay" dedi.

DHA'nın aktardığına göre Güvenevler Mahalle Muhtarı Seviye Ardıç ise olaya ilişkin, "Azam aradı beni, mahalleden silah sesi geldiğini ve ambulansların, polis ekiplerinin olduğunu söyledi. Hemen geldim olay yerine. Polislerden ve mahalledeki insanlardan öğrendiğim Abdüllatif Şener'in oğlu olduğu. 4 el ateş edildiği söyleniyor. Bildiğimiz kadarıyla yaralının hastaneye gittiği ve orada vefat ettiğini söyleniyor" dedi.

İsmini vermek istemeyen ve ailenin yan binada oturan komşusu olduğunu söyleyen kişi, olay öncesinde tartışma sesi duymadığını belirterek, "Komşularıyım, yan binada oturuyorum. 4 el silah sesi duydum. Panik oldum ve pencereyi açtım. Bir kadın (Şener'in eşi Berrin Şener) 'annemi vurdular' diye bağırdı. Kapıda bir beyefendi vardı, o da telefonla uğraşıyordu. Ben direk kadının yanına gittim ve sakinleştirmeye çalıştım. Su verdim ve yardımcı oldum. Daha sonra polis ve ambulans geldi. Sağlık personellerini içeri almadılar, silahlı olabilir diye. Yaklaşık 20 dakika kapıda içeri girmeyi bekledik" diye konuştu.

(HABER MERKEZİ)