Acun Ilıcalı Survivor’da takımları değiştirdi: Herkes kabul etmek zorunda

Survivor'da 'Ünlüler' ve 'Gönüllüler' takımı olarak yarışan oyuncuların takımları değişti. Acun Ilıcalı, "Herkes değişiklikleri kabul etmek zorunda" dedi.

Abone ol

DUVAR- Ekranın uzun aylar süren yarışma programı 'Survivor All Star 2022'de yeni bir dönem başladı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı olarak yarışan takımların oyucuları ve takımların isimleri değişti.

Acun Ilıcalı, ‘acil durum konseyi’nde yeni takımları açıkladı. Ilıcalı’nın takımlardaki güç dengesini sağlamak amacıyla zaman zaman böyle uygulamalar yaptığı biliniyor.

'HERKES DEĞİŞİKLİKLERİ KABUL ETMEK ZORUNDA'

Acun Ilıcalı, ada konseyinde, ''Bu akşam takımlardaki değişikliği söylediğim zaman da şaşıracaksınız. Olmaz dediğiniz, tahmin etmediğiniz bazı değişiklikler olacak takımlarda. Burası Survivor, burada herkes değişiklikleri kabul etmek zorunda'' dedi.

NAGİHAN-HİKMET AYNI TAKIMDA

Ilıcalı, ''Nagihan, açıkcası Hikmet'le yaşadığınız sorunda karşı takımlarda olmanın verdiği negatif enerjinin patlaması oldu. Çok eski arkadaşlığınız var, bazı şeyler yaşanmış oldu ama bunun üstesinden gelebileceğinizi düşünüyoruz. Bu gerilimin aynı takımda olduğunuzda süreceğine inanmıyoruz.' dedi.

Yeni adları mavi ve kırmızı takım olan Survivor yarışmacıları şu şekilde sıralandı:

Kırmızı Takımı

Barış
Adem
Batuhan
Gökhan
Anıl
Sema
Merve
Sude
Ayşe

Mavi Takım

Berkan
Ogeday
Hikmet
Perviz
Atakan
Seda
Nisa
Evrim
Nagihan