Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a Mourinho tepkisi: Hocamız son derece üzüldü ve kırıldı

Fenerbahçe kongresinde konuşan Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'ın Mourinho ile ilgili açıklamalarına tepki göstererek, "Son derece üzüldü ve kırıldı. 'Bana neden çamur atıyorlar' dedi." diye konuştu.

DUVAR - Ali Koç'un listesinde yer alan Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda açıklamalar yaptı.

Ilıcalı, "Karşınızda olmak benim için büyük bir şeref. Bugüne kadar hep sizin olduğunuz taraftaydım. Bugün sizi buradan görmek, çok güzel. Bence birlik olduğumuz zaman yıkamayacağımız bir duvar yok. Hayatım hep pozitiflikle geçti. Hayat boyu kendi kariyerimde yaşamadığım mutluluk kalmadı. Beni bu dönemde en mutlu eden şeylerin başında Fenerbahçe'nin başarıları oldu. İyi ki Fenerbahçeliyim. Zor bir seçim dönemindeyiz. Başkanımız böyle bir görev için beni çağırdığında gurur duydum. Hevesle kolları sıvayarak 20 gündür bir görev yapıyorum. Seçimi kazanamazsak da gururla devredeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?