Adam Sandler ve Jennifer Aniston başrolde: 'Murder Mystery 2'nin resmi fragmanı yayınlandı

Başrollerini Adam Sandler ve Jennifer Aniston'ın paylaştığı "Murder Mystery 2" filminin resmi fragmanı yayınlandı. Film, 31 Mart'ta Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

Abone ol

DUVAR- Netflix'in polisiye komedi filmi "Murder Mystery 2"den ilk fragmanı yayınladı. 2019'da çıkan "Murder Mystery"nin devamı olan filmin başrollerinde yine Jennifer Aniston ve Adam Sandler yer alıyor.

İlk film, New York polisi memuru Nick Spitz (Adam Sandler) ve eşi Audrey'nin (Jennifer Aniston) çıktıkları Avrupa tatilinde bir milyarderin ölümünden sorumlu tutulmalarını ve cinayeti çözme çabalarını anlatıyordu. Orijinal film, ilk üç gününde 30 milyondan fazla hesap tarafından izlenerek Netflix'in en büyük açılış hafta sonu izlenme oranına sahip filmi olmuştu.

"Murder Mystery 2"de ise ilk gizemli cinayet vakalarını çözmelerinden dört yıl sonra artık tam zamanlı birer dedektif olan Nick ve Audrey Spitz, zor durumdaki özel dedektiflik bürolarını ayakta tutmaya çalışıyorlar. Arkadaşları Mihrace’nin (Adeel Akhtar) düğününe katılmaları için özel bir adaya davet edilen çift, kutlamaların başlamasının hemen ardından damadın fidye için kaçırılmasıyla birlikte kendilerini sorunun ortasında bulur.

Oyuncu kadrosunda Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, John Kani ve Dany Boon’un yer aldığı "Murder Mystery 2"nin yönetmen koltuğunda ise Jeremy Garelick oturuyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)