Adana'da derbi kavgası: 1'i ağır, 3 yaralı

Adana'da Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları arasında, kavga çıktı. 3 kişinin yaralandığı kavganın ardından 2 kişi gözaltına alındı.

Abone ol

DUVAR - Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan derbi maçının ardından, Adana'da iki takımın taraftarları arasında kavga çıktı. Bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan derbi, Sarı kırmızılıların 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Beyazevler Mahallesi'nde kafelerin bulunduğu sokakta Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları arasında tartışma çıktı. Sözlü tartışma, kısa sürede bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü.

Kavgada 3 kişi aldığı bıçak ve sopa darbeleriyle yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi. Polisin müdahalesiyle kavga sonlandırılırken, yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

KAVGANIN ARDINDAN BİRBİRLERİNE YARDIMCI OLDULAR

Yaralı bir Beşiktaş taraftarı ambulansı taşınırken Galatasaray forması bulunan bir taraftar da yardım etti. Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan boğazından bıçakla yaralanan Taylan Çınar'ın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Polisin kavgayla ilgili olarak 2 taraftarı gözaltına aldı. (ADANA/DHA)

Yaralı Beşiktaş taraftarını taşıyan sağlık görevlilerine, bir Galatasaray taraftarı da yardım etti.