Adanalı kebapçıdan 'kırmızı icat': Etin yanında biber istiyorlardı...

Adanalı kebapçı Yaşar Aydın, Adana mutfağına yeni bir lezzet ekleme denemelerine bir yenisini daha ekledi: Biber içli kebap.

DUVAR - Adanalı kebapçı Yaşar Aydın, daha önce kent mutfağına kazandırdığı kaburga kebabı, boru kebabı, açma kıyma gibi lezzetlerine bir yenisini daha ekledi: Biber içli kebap

Haberin Devamı
1000 TL'lik çorbaya inceleme: 1 milyon TL'ye kadar ceza kesilebilir Emekli İstanbul'dan sonra en çok nerede yaşıyor: Listede sürpriz şehir Anket: CHP'nin DEM Parti'ye kayyım desteğini doğru buluyor musunuz? Kanun teklifi kabul edildi: İç güvenlikte yeni kurallar İstanbul'a kar geliyor: Sıcaklıklar 10-12 derece azalacak Altın fiyatlarında '170 bin TL' itirafı: 40 güne kadar bekliyoruz