Aday çıkmayınca taraftar yönetime el koydu!

Uzun yıllar Profesyonel Liglerde oynadıktan sonra Amatör Lige gerileyen ve Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Gaziosmanpaşaspor’da, başkan adayı çıkmadı.

Abone ol

DUVAR - Uzun yıllar profesyonel liglerde oynadıktan sonra Bölgesel Amatör Lig'de mücadeleye devam eden Gaziosmanpaşaspor’da, başkan adayı çıkmayınca taraftarlar yönetimi devraldı.

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Gaziosmanpaşaspor’un yarım asrı geçen tarihinde bir ilk yaşandı. Amatörlig.net'ten Erol Eftekin'in haberine göre, yönetime aday çıkmayınca Gaziosmanpaşaspor Genç Taraftarlar Grubu kendi arasında liste oluşturarak başkanlığa kendi içlerinden Deniz Dikdigioğlu’nu getirdiler. Kulübün kapanmasını önlemek ve güçlü bir yönetim

oluşturulması için zaman kazanmak amacıyla Gaziosmanpaşaspor Genç Taraftarlar Derneği 11 kişiden oluşan yönetim listesini divan heyetine sundu. Listenin oylanmasının ardında Dikdigioğlu

başkanlığındaki yeni yönetim kuruldu.

İş adamı Cem Tavlı kongrede yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik mesajları verdi. 3 sezondur kulübün kapanmaması için maddi ve manevi her türlü desteği verdiğini belirten yeni yönetime de destek sözü verdi.