Adem Büyük: Hakem Zorbay Küçük beni tehdit etti

Hakemleri eleştiren Yeni Malatyasporlu Adem Büyük, “Zorbay Küçük 'Sen alttan almazsan, ben hiç alttan almam' diye tehdit etti beni” iddiasında bulundu.

Abone ol

DUVAR - Yeni Malatyaspor'un Kayserispor'la 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Malatyasporlu futbolcular hakemlere tepki gösterdi.

'HAKLISINIZ DİYEREK İŞİN İÇİNDEN ÇIKIYORLAR'

Yayıncı kuruluş Bein Sports'a konuşan Adem Büyük, “Haklısınız diyerek işin içinden çıkıyorlar. Kelimelerimi çok iyi seçmem gerekiyor şu anda. Belki bize de bir kapatma cezası gelebilir. Yani bu kadarı da ayıp ya! Keşke içeri nasıl girdiklerini görseydiniz. Geliyorlar haklısınız deyip işin içinden çıkıyorlar. Maç bitti haklıyız, ne olacak şimdi?” dedi.

“Bütün hakemler hakkında herkes aynı şeyi konuşuyorsa bir problem yok mudur?” diyen Büyük, “Bir tanesi gelir yok, 'Sen alttan almazsanız ben almam'... Siz kimsiniz abi? İki kelime bir şey söylediğimiz zaman üç maç ceza alıyoruz. Adam burada bizi tehdit ediyor! Ne yapalım biz şimdi?” şeklinde konuştu.

'BU ADAMIN BURAYA HER GELİŞİ OLAY'

Hakem hatalarını bahane olarak kullanmadıklarını belirten Adem Büyük, “Bu skorun bahanesi değil. Herkes hata yapabiliyor, hakemler de hata yapabiliyor. Haklısınız dediler çıktılar işin içinden. E ertesi hafta bir daha maç, bir hafta sonra bir daha maç... Biz bir şey konuşunca 5 maç ceza, yok ya! Bu kadarı da ayıp ya, yazık günah değil mi buradaki insanların emeğine? Keşke hakemlerin nasıl çıktıklarını gösterseydiniz. Ben onu istiyordum canı gönülden” ifadelerini kullandı.

Spikerin “Geçen hafta da Zorbay hocayla (Zorbay Küçük) diyaloğunuz var” sözleri üzerine Adem Büyük, hakem Zorbay Küçük'ün kendisini tehdit ettiğini öne sürdü.

Büyük, “Evet o hakemden bahsediyorum. 'Sen alttan almazsan, ben hiç alttan almam' diye tehdit etti beni. Her hafta ben hakem olaylarını mı konuşacağım, konuşmak istemiyorum. Ne yapacağız, nerede arayacağız hakkımızı? Bu adamın buraya her gelişi olay” dedi. (HABER MERKEZİ)