Adıyaman'da bir aileden 6 kişi öldü: Artık yardım gelse ne yapacağım?

Adıyaman'da depremin ardından çöken bir binada torunlarını kaybeden bir kadın, "24 saattir bir Allah'ın kulu bize bakmadı. Her yere başvurduk, belki bir, iki tanesi kurtulurdu" diyerek tepki gösterdi.

Abone ol

DUVAR - Maraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde önceki gün meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde depremlerin ardından arama kurtarma çalışmaları 10 ilde devam ediyor. 

Son resmi açıklamaya göre 3 bin 432 kişinin hayatını kaybettiği depremin ardından Adıyaman'a giden Halkların Demokratik Partisi Ağrı Milletvekili Abdullah Koç'un Kayalık Mahallesi'nde arama çalışmalarının sürdüğü bir enkazın önünde çektiği videoya depremde yakınlarını kaybeden bir kadın da dahil oldu. 

'24 SAATTİR BİR ALLAH'IN KULU BİZE BAKMADI'

Koç'un yanına gelerek yardımların yetersiz kalmasına tepki gösteren kadın 4 torununun hayatını kaybettiğini belirterek şunları söyledi:

"Bize artık yardım gelse ben o yardımı ne yapacağım? Ben çocuklarımı, kuzularımı kaybettikten sonra yardımı ne yapacağım? Ben gittim bağırdım bağırdım ağladım. Kandırdılar beni, 'Teyze sen git, biz geliyoruz' dediler, kimse gelmedi. Biz mahvolduk. 4 tane kuzum gitti, çok güzellerdi. Ben kendimi öldüreceğim. Çok küçükler, iki yaşındaydı daha. Bana yardım gelmedi, ne konuşacağım daha? Konuşacak bir şey kaldı mı? Torunlarım gitmedi mi? Arda gitmedi mi? Özge gitmedi mi? Öykü gitmedi mi? Bir aileden 6 kişi gitti. Mustafa 40 yaşında gitmedi mi? Nejla 37 yaşında gitmedi mi? Ben kaldım. 24 saattir bir Allah'ın kulu bize bakmadı. Her yere başvurduk, yok. Belki bir tanesi kurtulurdu, iki tanesi kurtulurdu ne var yani?" (HABER MERKEZİ)