AFAD: Marmara depremi çevresindeki 7 ili etkileyecek

AFAD Risk Belirleme ve Önlem Dairesi Başkanı Yılmaz, olası Marmara depreminin, İstanbul'la birlikte 7 ili etkileyeceğini söyledi.

DUVAR -  AFAD Risk Belirleme ve Önlem Dairesi Başkanı Gökhan Yılmaz, AFAD olarak 4 aşamadan oluşan bütünleşik afet yönetimi sistemi kapsamında deprem öncesi ve sonrasına yönelik planlar yapıldığını söyledi.

AA'nın aktardığına göre, Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 'Her Yönüyle Deprem Sempozyumu' için Edirne'ye gelen Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin deprem kuşağında yer alan bir ülke olduğunu ve farklı yerlerde büyük depremlerin yaşanabileceğini ifade etti. Yılmaz, Marmara Denizi'nde olası bir depremin İstanbul başta olmak üzere çevresindeki 7 ili etkileyeceğine dikkat çekti.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler